Rumbles burgerbar i Valby

sE Vores menu her!

Vores menukort er nemt at forstå, og du kan derfor hurtigt træffe dit valg når du skal vælge din burger.

vores facebook side

Hold dig opdateret på vores Facebook side omkring de gode tilbud og kampagner. Vi ses derinde.

}

Åbningstider

Mandag 11:00 – 22:00
Tirsdag 11:00 – 22:00
Onsdag 11:00 – 22:00
Torsdag 11:00 – 22:00
Fredag 11:00 – 22:00
Lørdag 11:00 – 22:00
Søndag 11:00 – 22:00

Burgerbar Valby

Velkommen til Rumbles burgerbar i Valby – din adgang til en lækker burger Valby.

Rumbles Valby er vores tredje burgerbar i kæden. I 2017 åbnede den første Rumbles burgerbar i Sydhavnen og efterfølgende har vi yderligere åbnet en Rumbles burgerbar i Helsingør – og nu er turen så kommet til Valby. Vi er sikre på at Valby er det helt rette sted at åbne vores tredje burgerbar, da vi gerne vil give borgerne i Valby burgere af høj kvalitet, og samtidig give dem mulighed for at opleve den helt rette burgerbarstemning.

Som det også gør sig gældende for vores andre burgerbarer, er vores burgerbar i Valby indrettet i bedste amerikanske diner-stil, for at give vores gæster den helt rette oplevelse, når de kommer for at hente eller nyde en af vores gode burgere.

Vi har holdt vores menukort simpelt og det samme gør sig gældende for vores burgere. Vi tror nemlig på, at det ikke skal være svært at finde frem til sin nye yndlingsburger, og samtidig mener vi ikke, at en burger skal være overfyldt med mange forskellige ingredienser, for at kunne smage godt – vores burgere er derfor holdt helt enkle, men til gengæld er de fyldt med masser af smag.

Vores enkle burgere bliver fremstillet med en filosofi og et ønske om, netop at skabe en helt særlig smagsoplevelse i en burger, uden at det bør være nødvendigt at fylde den med mere, end hvad der hører sig til i en god burger. Vi kan både tilbyde de helt klassiske burgere, samt de klassiske burgere med et lille twist. Uanset om valget falder på den helt klassiske burger eller en burger med et twist, har alle vores burgere den gode smag og kvalitet tilfælles – og alt sammen til en pris der er til at betale.

Vores burgerbar Valby er placeret centralt på Gammel Køge Landevej, så I har let adgang til den gode burger i Valby.

Burgerbaren vil være åben alle ugens dage og I er mere end velkommen til at nyde jeres burgere hos os, men I har naturligvis også mulighed for at tage jeres burgere med, og nyde dem derhjemme eller andetsteds.  

Med åbning af vores tredje burgerbar, denne gang i Valby, er det vores håb at vi kan skabe gode burgeroplevelser for endnu flere mennesker, og vi håber derfor at I vil tage lige så godt imod os, som vi vil tage imod jer.

I kan følge med her på hjemmesiden eller på vores Facebookside, for mere information om, hvornår vi slår dørene op i Valby – vi glæder os til at tage imod jer.

Anmedelse fra Jack Reynolds
“Store burger! Meget godt krydret, perfekt tilberedt og smelter i munden, lækker!”

3.5
5
6

Valby

KONTAKT


Rumbles ApS

Ring på 71 74 71 36

E-mail info@rumbles.dk

følg med