Rumbles restaurant i Sydhavnen

see our tasty meny

Vores menukort er nemt at forstå, og du kan derfor hurtigt træffe dit valg når du skal vælge din burger.

Bestil din mad nu!

Husk at du altid kan ringe til os så er maden klar når du kommer.

}

Åbningstider

Mandag 11:00 – 21:00
Tirsdag 11:00 – 21:00
Onsdag 11:00 – 21:00
Torsdag 11:00 – 21:00
Fredag 11:00 – 21:00
Lørdag 11:00 – 21:00
Søndag 11:00 – 21:00
Det hele startede med at vi fik en god idé. Vi ville åbne en burgerbar, hvor gæsterne havde mulighed for at få den gode smagsoplevelse – en oplevelse der skulle være til at betale, men uden at der blev gået på kompromis med kvalitet og oplevelse.

Denne idé har vi ført ud i livet med burgerbaren Rumbles – en burgerbar, der sidenhen har udviklet sig til en kæde, med tre restauranter og flere på vej.

Den helt rette placering til vores første burgerbar fandt vi i Sydhavnen, hvor vi i 2017 åbnede den første Rumbles burgerbar. Rumbles er blot et af mange spisesteder Sydhavnen, men vi er overbeviste om, at vi kan give vores gæster en helt særlig oplevelse – en oplevelse der er anderledes en den, de andre restauranter Sydhavnen kan tilbyde.

Da vi først fandt lokaliteten i Sydhavnen, var det et gammelt skur, hvorfra der tidligere var blevet solgt pølser til sultne håndværkere. Vi gav det hele en kærlig hånd, hvilket helt bestemt var tiltrængt, og forvandlede stedet til en hyggelig burgerbar, der med sit enkle udtryk, afspejler vores filosofi om at fremstille enkle, klassiske og smagfulde burgere, uden at det skal være omfattende og besværligt.

Efter åbning af vores restaurant Sydhavnen, har vi sidenhen åbnet en burgerbar i Helsingør og inden længe også en burgerbar i Valby.

Vores burgerbarer er indrettet på en måde, der giver vores gæster oplevelsen af den klassiske amerikanske diner-stil. Vores restaurant i Sydhavnen er dog den restaurant med flest siddepladser, da den er indrettet med 20 siddepladser på vores udendørs, overdækkede terrasse. Der er derfor rig mulighed for at nyde sin burger på vores burgerbar, og få den fulde oplevelse med.

Er du konkurrencemenneske, har vi på vores burgerbar i Sydhavnen også opsat en boksepude, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv eller vennerne i, hvem der kan slå hårdest. I er også velkomne til at se, om I kan slå hårdere end os.

Vores menukort og burgere er fremstillet ud fra vores filosofi og ønske om, at give vores gæster helt enkle og klassiske burgere uden en overvældende mængde fyld. Vi mener ikke at en burger behøver være fyldt med en masse forskellige ingredienser, for at den kan smage af noget.

Vores burgere er holdt helt enkle, uden et stort udvalg af forskellig fyld – til gengæld garanterer vi, at vores enkle og klassiske burgere er fulde af smag.
Præcis som vores burgere, er vores menukort også holdt enkelt og overskueligt, da vi ikke mener, at den gode burgeroplevelse nødvendigvis ligger i et meget stort udvalg af burgere – vi ønsker at gøre det let for vores gæster, at vælge deres yndlingsburger.

 

Take away Sydhavnen

Søger I take away Sydhavnen, men ikke blot den klassiske fastfood, vil vi anbefale at slå et smut forbi os, eller tage et kig på vores menukort her på hjemmesiden, og lade jer inspirere af vores klassiske og smagfulde burgere.

I finder Rumbles burgerbar på Fragtvej i Sydhavnen, hvor vi står klar til at tage imod jer, alle ugens dage, så kom forbi til en burgeroplevelse ud over det sædvanlige – vi glæder os til at servere gode burgere for jer.

Anmedelse fra Peter Reinhold
“Woah, super lækker burger, god bøf og dejlig bolle. Knas sprøde fries. Ligger besværligt uden bil, men absolut det hele værd”

4.5
5
139

sydhavn

KONTAKT


Rumbles ApS

Ring på 71 74 71 36

E-mail info@rumbles.dk

følg med