Om Rumbles

Rumbles er kvalitet, simpelt og med plads til alle!

Kvalitet

Rumbles tager dig og dine smagsløg med på eventyr og derfor serverer vi ikke bare mad, vi serverer oplevelser. Vi mener at det er bedre at servere én fantastisk oplevelse, fremfor flere middelmådige.

Vi benytter os af de bedste råvarer, for at give dig den bedste smagsoplevelse. For at du kan få dét, bestiller vi blandt andet fersk kød flere gange om ugen. Det gør at kødet undgår nedfrysning, og derfor får maden en højere kvalitet. Alt dette gør vi, så vi kan levere vores mad frisk, indbydende og yderst velsmagende.

Tag vores lækre milkshakes som et eksempel på hvor vigtig din oplevelse er for os. Den er lavet af Hansen is, fordi vi mener at vores gæster fortjener det bedste.

Simpelt

En god oplevelse og simpel oplevelse hænger ofte sammen! Derfor har vi skåret ned på ingredienserne og fokuserer i stedet for, på at få det maksimale ud af de klassiske ingredienser.

Vores menukort er simpelt; vi har én størrelse menu, én størrelse drikkevare og én størrelse på pomfritter. Vores sortiment af drikkevare inkluderer kun det, der går bedst med en lækker burger.

Plads til alle

Gode oplevelser, er oplevelser som kan deles med alle dem man har kært. Af denne grund tilbyder vi vores burgere til fornuftige priser, så alle kan være med. Vores restauranter er således take-away baserede, så vi kan holde dine omkostninger lave.