”Lets get ready to Rumble”

rumbes danmark

om rumbles

Navnet Rumbles kommer fra boksningens verden, hvor udtrykket ”Lets get ready to Rumble” stammer fra. Boksning er for os det ultimative eksempel på at hårdt arbejde betaler sig, og at man aldrig må give op!

Vi har kæmpet længe med en drøm om at skabe det vi mener er verdens bedste burger, og kan nu stolt præsentere produktet af alt det hårde arbejde.

Rumbles er en franchise burgerkæde der åbnede i 2017. Den første forretning åbnede i Sydhavnen, og vi har i dag 3 forretninger med flere på vej. Folkene bag burgerkæden, har ønsket at skabe et alternativ til den almindelige fastfoodburger, men samtidig noget der er til at betale. Resultatet mener vi taler for sig selv.

På kort tid, har vi fået utrolig mange glade og trofaste kunder, som besøger vores steder jævnligt, og det er vi taknemmelige for!

Har du endnu ikke prøvet vores burger, håber vi meget på at se dig snart!

konceptet

For os i Rumbles, skal det at spise burger være enkelt. Vi tror ikke på alt for mange dikkedarer, og har derfor skabt et koncept der gør det meget nemt, hurtigt og overskueligt at bestille en burger.

En burger skal i vores verden bestå af få ingredienser, og ikke være alt for ”moderne”, den skal smage godt uden at forsøge at være noget den ikke er.

Vores menukort er derfor nemt at forstå, og du kan derfor hurtigt træffe dit valg når du skal vælge din burger. Vi har ofte kampagneburgere, eller burgere som vores lokale stamkunder har været med til at udvikle, da vi finder det vigtigt at lytte til vores gæster.

Rumbles Danmark logo

vores filosofi

Alle vores restauranter er take-away baserede, med få siddepladser. Dette er for at gøre det muligt at holde vores omkostninger nede, så du som burgerelsker kan få en fantastisk burger til en rimelig pris

Vi har skabt en enkel menu som gør bestilling nem at overskue, så du ikke bliver forvirret af for mange valgmuligheder. Vi træner alle vores ansatte i at yde høj service, og altid betjene vores kunder med et smil.

KONTAKT


Rumbles ApS

Ring på 71 74 71 36

E-mail info@rumbles.dk

følg med