Rumbles burgerbar i Helsingør

Se vores menu her!

Vores menukort er nemt at forstå, og du kan derfor hurtigt træffe dit valg når du skal vælge din burger.

Ring og bestil din mad nu!

Husk at du altid kan ringe til os så er maden klar når du kommer.

Hvor findes butikken?

}

Åbningstider

Mandag 11:00 – 21:00
Tirsdag 11:00 – 21:00
Onsdag 11:00 – 21:00
Torsdag 11:00 – 21:00
Fredag 11:00 – 22:00
Lørdag 11:00 – 22:00
Søndag 11:00 – 21:00
Så er Rumbles kommet til Helsingør og vi er klar til at servere de mest saftige burgere i byen. Vi følte der manglede en god burgerbar i Helsingør! I 2017 åbnede vi den første Rumbles restaurant i Sydhavnen og efterfølgende har vi så valgt at åbne vores anden restaurant i hjertet af Helsingør. Vi har åbnet en burgerbar i Helsingør for at give de lokale muligheden for at smage en burger af høj kvalitet med de mest friske råvarer.

 

Spisesteder i Helsingør

Der er mange spisesteder i Helsingør, der serverer lækker mad, hvilket giver os en større motivation til at være den foretrukne restaurant i Helsingør, ved at lave de bedste burgere og servere for jer. Med vores koncept, har de lokale taget godt imod os, som vi vil tag godt imod dem med lækker mad og hyggelig stemning.

Vores koncept er, at det skal give dig en følelse af være i en amerikansk diner, hvor der er få siddepladser og følelsen af travlhed. Konceptet skal give vores gæster den rette oplevelse af, at være en i en amerikansk burgerbar når de kommer for at hente eller nyde vores saftige burgere. I vores burgerbar i Helsingør vil der, som de andre Rumbles, være plads til ca. 15 siddende gæster og et enkelt bord udenfor foran.

Vil du have en saftige burger i Helsingør, så kig ind og se vores menukort. Vi har valgt at holde vores menukort simpelt, hvor du kan finde 6 forskellige klassiske burgere. En simpelt menukort vil gør det lettere for dig, at finde din favorit burger i Helsingør. Som vores menukort, har vi valgt at holde vores burger simpelt. En burger skal nemlig ikke forestille at være noget som den ikke er, derfor har vi valgt at holde os til de mange klassiske ingredienser af høj kvalitet, der skal fylde vores burgere med masser af smag!

Vi har åben alle ugens dage, så tag dine venner, kæreste eller familiemedlemmer med og nyd jeres burgere hos os. Vi står klar til at tag godt imod jer og giver jeg den bedste brugeroplevelse som muligt!. Vores restaurant ligger på en af sidegaderne til hovedgaden, så find os endelig og Let’s Rumble!!

Anmedelse fra Mads Schmidt
“Endelig en god burger i helsingør. Den var lige som den skulle være. Og rigtigt gode priser.”

4.5
5
67

Helsingør

KONTAKT


Rumbles ApS

Ring på 71 74 71 36

E-mail info@rumbles.dk

følg med