vores franchise koncept

Vil du være din egen chef, og del af noget større?

Rumbles Danmark er altid på udkig efter nye dygtige folk der ønsker at blive en del af vores franchisefamilie.Da vi hele tiden vokser, bruger vi meget tid på at finde de rigtige ildsjæle der kunne tænke sig at åbne deres egen restaurant.Her har vi en række samtaler om hvad du som mulig ejer ønsker, og hvilke forventninger vi har til dig.

Hvad kræver det så at blive franchisetager?

Det vigtigste for os i Rumbles er kemi. Vi ønsker at arbejde sammen med mennesker der er ambitiøse og hårdtarbejdende som os selv. Resten kan læres igennem vores franchiseoplæringsforløb, hvor du vil blive klædt på til at skulle eje og drive din egen restaurant.

Vi er med i processen lige fra at stifte dit nye firma, til at finde mulige lokationer og være med til at forhandle den rigtige lejekontrakt til dig. Herfra får du hjælp med indretning, opbygning, og alt andet der ligger i at åbne en restaurant. Du vil derfor komme igennem et helt forløb der hjælper dig i gang, så alt du skal fokusere på er at få glade kunder i din restaurant der bliver ved med at komme igen.

Er du stadig interesseret?

At eje en Rumbles restaurant skal være sjovt, lærerigt, levere høj service, og naturligvis være en god forretning for dig som franchiseejer.

Du vil derfor modtage personlig oplæring i franchise processer, service, økonomi mm. På denne måde sikrer vi os at alle vores franchiserestauranter yder samme høje service til alle vores gæster, og at maden altid er ens ligemeget hvor man vælger at spise.

På den måde sikrer vi at du som restaurantejer kommer bedst muligt fra start og får skabt en succes med din forretning. Det vores største ønske at du oplever at din nye restaurant giver dig en spændende hverdag med en masse ildsjæle der skal være med til at drive din forretning på den helt rigtige måde.

kontakt os

Send en e-mail på info@rumbles.dk

Så sørger vi for at kontakte dig omkring at blive franchisetager.

Vi glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT


Rumbles ApS

Ring på 71 74 71 36

E-mail info@rumbles.dk

følg med