A truck full of burgers

Burger til din fest eller dit firmaarrangement?

Står du og skal holde fest, fødselsdag, bryllup eller måske et firmaarrangement og vil du gerne have det lidt nemt med maden, men uden at gå på kompromis med kvalitet og smag, så har vi løsningen til dig – vores foodtruck. Her får du frisklavede burgere, fulde af smag og gode råvarer, leveret direkte til din fest eller dit arrangement. Med vores nye foodtruck kan vi producere næste 100 burgere i timen og vi er altid klar til at rykke ud til dit arrangement.

Kontakt os i dag for priser og uforpligtende tilbud.

Lækker mad til dit arrangement?

Udfyld og indsend formularen, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på Rumbles Foodtruck til dit arrangement.

Skal prisen fastsættes på:

FOODTRUCK STREETFOOD

Mange kender nok konceptet foodtruck fra det efterhånden meget udbredte koncept Streetfood. Ideen med streetfood er netop, at det skal være nemt. Der skal være tale om mad der kan laves på meget lidt plads, og gerne i en foodtruck, således at det let kan transporteres fra sted til sted – konceptet kan på mange måder sammenlignes med den gode gamle pølsevogn. Med foodtrucks og streetfood, har man dog taget konceptet skridtet videre, og for mange foodtrucks gør det sig derfor heller ikke gældende, at det udelukkende drejer sig om fastfood, da mange af disse foodtrucks leverer mad af meget høj kvalitet og mad der ikke hører sig under kategorien fastfood.

VORES FOODTRUCK

Filosofien bag vores Rum bles burgere er, at der stadig er tale om fastfood, men til forskel fra mange andre fastfoodrestauranter, ønsker vi at fremstille burgere har høj kvalitet og med masser af god smag, dog uden af det bliver for omfattende – dette gælder både indholdet i vores burgere, samt vores menukort. Vi har skåret alle de mange ingredienser væk, der ofte er i en burger, hvis den skal kunne lidt mere end den almindelige fastfood burger, og i stedet fokuseret på, at få utroligt meget god smag og det ekstra, ud af helt enkle og klassiske ingredienser – og dette har vi i den grad formået.

Vores enkle menukort og burgere er netop noget af det, der gør det muligt for os at flytte vores madlavning ud i vores burger foodtruck, og levere maden direkte til din begivenhed.

Med vores burger foodcruck kan vi levere frisklavede burgere direkte der, hvor du holder dit arrangement. Med denne løsning gør vi det nemt for dig at skaffe maden til dit arrangement – vi kommer med det hele. Lader du os stå for madlavningen, har du rig mulighed for selv at deltage i arrangementet eller festlighederne, uden at skulle bekymre dig om at skulle stå i køkkenet.

Vi kan, med vores foodtruck, levere maden til både små og store arrangementet, da vi kan producere næsten 100 burgere i timen, med vores nye foodtruck.

Ønsker du en anderledes madoplevelse, end de gængse suppe. steg og is retter – en madoplevelse fuld af smag og kvalitet, så tøv ikke med at kontakte os for priser og et uforpligtende tilbud på lækre burgere til dit arrangement.